Izvor:
10.04.2017 u 20:17
0

DRECUN PRIMIO HEROJE SA KOŠARA

Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju mr Milovan Drecun, primio je delegaciju preživelih heroja graničara sa karaule Košare, koju su pripadnici terorističke OVK napali 9. aprila 1999. godine, saošteno je is Narodne skupštine.

Milovan Drecun je istakao da postoje snažne emocije na 1998. i 1999. godinu, kada se branila državna granica na Kosovu i Metohiji, i odao je priznanje za ispoljeno junaštvo, rodoljublje i žrtvovanje svim pripadnicima vojske i policije koji su se tamo borili.

Uspešna odbrana granice bila je prekretnica za odbranu teritorije i državne granice, posle toga je rat završen diplomatskim putem, istakao je Drecun.

"Naša dužnost je da čuvamo istinu o borbama i onima koji su izgubili živote", naveo je Milovan Drecun i sa sagovornicima se složio o važnosti inicijative da se podigne spomenik svim braniocima otadžbine. Učesnici sastanka su izrazili žaljenje zbog rušenje zida plača tokom protesta ispred Doma Narodne skupštine.

Delegaciju su činili zastavnici Žarko Petrović i Milan Marković, graničar Nebojša Erceg, pukovnik Ljubinko Ðurković, kao i majka poginulog heroja Vladimira Radoičića Lozanka Radoičić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter