Izvor:
10.04.2017 u 20:47
0

SVE PUTINOVE ŽENE: Fatalan po svoje sunarodnice i veliki zavodnik! (foto)

Pre pet godina, Rusiju je zapanjio kalendar sa manekenkama za donji veš – 12 oskudno odevenih starleta sa kalendara poslalo je poruku: “Predsedniče, srećan rođendan!”. Vladimir Putin godinama je negovao imidž neporočnog porodičnog čoveka. Izgledao je kao neki Aljoša Karamazov, lik iz brojne galerije svetaca Dostojevskog, blaženik kojeg zanimaju samo Rusija, avioni, podmornice, lov na tigrove i moralne vrline.

Njegova supruga Ljudmila nikad se nije pojavljivala u javnosti, pa je ruska javnost prepričavala vic prema kojem ona živi u podzemnom manastiru na estonsko-ruskoj granici, tamo gde je udobnije belim medvedima nego ljudima. Ipak, ta se pretpostavka vremenom u celosti raspala.

Najpoznatija žena koju pripisuju Vladimiru Putinu je operska pevačica Ana Netrebko. Ona je najveća ženska ruska superzvezda.

Putin je Netrebkovoj stalno poklanjao cveće

Putin ju je nazivao “jednom od najvećih zvezda svetske operske scene” i time dao povoda zlim jezicima. Stalno je posećivao njene nastupe i dodeljivao joj nagrade pa je najpre Rusija počela da šuška o ljubavi, a onda i ostatak sveta. Ali kad se Netrebko udala i dobila dete, ogovaranja su prestala. Netrebko se venčala za operskog pevača, svog kolegu, tenora.

Čini se da su mnoge glasine rađale na relaciji između Kremlja i Boljšoj teatra. Primabalerina Boljšoja Svetlana Zaharova postala je, recimo, članica Saveta za kulturu predsednika Rusije. Zaharova je više puta javno rekla da mnogo toga duguje Putinu koji joj je – baš kao i Netrebkovoj – poklanjao cveće posle svakog nastupa.

Gimnastičarku Alinu otkrio je Ramazan Kadirović

Tračevima je svojevremeno doprineo i čečenski predsednik Ramzan Kadirov koji je 2008. godine Putinovoj – tada jedinoj supruzi Ljudmili – na Tviteru čestitao rođendan nazvavši je “prvom ženom”. To je značilo da postoji i druga, a možda i druge. Tada se počelo javno pisati o vezi Putina i gimnastičarke Aline Kabajeve.

Uticajni list Korespondent objavio je čak i vest da se Putin verio sa Alinom. Ali, jedan poziv menja sve – vlasnik novina, oligarh i milijarder Aleksandar Lebedev, brzo je povukao priču i zatvorio novine. Tračevi su išli dalje pa se pojavila priča o sinu kojeg je Alina dobila sa Putinom.

Kad se Kabajeva pojavila na naslovnici ruskog Voga, rekla je da joj je dečak nećak, ali joj niko nije poverovao. Ipak, Alina je posle navodno zaista razorila brak Putinovih. Vladimir Putin navodno dobio i ćerku sa ruskom ljepoticom, sa kojom već navodno ima trogodišnjeg sina.

Kabajeva je inače prestala da se bavi sportom, a nakon toga postala je zastupnica u Dumi, javio je New York Post.

Svojevremeno se među Putinovim ljubavnicama, stvarnim ili pripisanim, našla i Jana Lapikova, njegov lični fotograf. Ona je bila manekenka za donji veš i finalistkinja izbora za Mis Moskve. Prema službenoj biografiji Kremlja, ona je beležila “najznačajnije intimne trenutke iz života Vladimira Vladimiroviča”, a izabrana je, kako se izrazio Dmitrij Peskov, Putinov portparol, zato što je “odličan fotograf, a ne zbog njenih ženskih atributa”.

Najteža indiskrecija o njegovu seksualnom životu, pre razvoda, bila je ona o navodnom snimku kojim ga ucenjuju. Vladimir Putin je navodno otkrio bivšem državnom advokatu Juriju Skuratovu kako postoji snimak na kom je on snimljen u scenama seksa. Ovaj detalj opisan je u knjizi Borisa Reitčustera, Putinovog biografa, čija je knjiga “Putin – kuda vodi Rusiju” svojevremeno bila veliki hit. Vladimir Putin bio je u vreme Borisa Jeljcina šef tajne službe u Petrogradu.

Sakupljao je, vrlo uspešno, kompromitirajuće materijale o Jeljcinovim političkim protivnicima. Državnog advokata Putinovi su agenti snimili u orgijanju sa dve prostitutke, a to je Putin iskoristio da ga uceni kako bi napustio položaj. Skuratov je istraživao kako se obogatila Jeljcinova porodica, ali je, pod snagom Putinovih “argumenata”, odstupio.

Putin je navodno ovaj detalj o sebi priznao Skuratovu tokom razgovora u kojem ga je prisilio na ostavku, ali nije rekao da li je snimljen sa prostitutkama ili nekim drugim ženama. Film do sada nije javno prikazan. Reitčuster tvrdi da se snimci seksa današnjeg ruskog predsednika nalaze u sefu Tatjane Jeljcin, ćerke Borisa Jeljcina. Nekoliko kopija navodno je sklonjeno u različitim bankama u zapadnoj Evropi, prenosi Express.hr.

telegraf
foto:printscren/youtube,instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter