Izvor:
10.04.2017 u 21:03
0

Cirkus: TRAMP NEMA GDE DA SPAVA NA SAMITU U HAMBURGU!

Luksuzni hamburški For sizns hotel odbio je da ugosti američkog predsednika Donalda Trampa i njegovu pratnju tokom predstojećeg sastanka predsednika država grupe G20, koji će se u julu održati u Hamburgu, javlja u ponedeljak hamburški dnevnik Hamburger Abendblat.

"Hotel Fairmont Four Seasons odbio je zahtev delegacije Donalda Trampa, tako da se zasad još ne zna gde će američki predsednik da odsedne", piše ovaj hamburški dnevnik.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/HOTEL%20HAMBURG.JPG?m=1491832870
S obzirom na to da su svi prikladni luksuzni hoteli u to vreme već zauzeti, špekuliše se o tome da bi američko izaslanstvo na čelu s Trampom moglo odsesti u berlinskom hotelu Adlon te da bi tokom samita G20 7. i 8. jula moglo leteti za Hamburg, koji je udaljen oko 250 km vazdusne linije od Berlina.

U prilog toj opciji govori činjenica da luksuzni hotel Adlon ima iskustva u ugošćavanju gostiju visokog bezbednosnog rizika i da se hotel nalazi tik uz Ambasadu SAD-a u Nemačkoj.
http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/HOTEL%20HAMBRUG%202.JPG?m=1491832880
Hamburška policija je istovremeno saopštila da će svi visoki gosti samita odsesti u "centru Hamburga".

Za razliku od ostalih učesnika samita G20, za koje hamburška policija ima podatke o mestu odsedanja tokom boravka u Hamburgu, o američkoj delegaciji policija ne poseduje "nikakve informacije".
http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/HOTEL%20HAMBURG%203.JPG?m=1491832897
Tokom susreta na vrhu u Hamburgu većina luksuznih hotela je već rasprodata, a u međuvremenu i hoteli s dve zvezdice na širem gradskom području traže 350 evra za noćenje bez doručka, preneo je portal Jutarnjeg lista.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter