Izvor:
13.04.2017 u 21:43
0

Šešelj o protestima: TREBA SMENITI VUČIĆA, ALI NA IZBORIMA!

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je danas da su radikali saglasni sa zahtevima učesnika beogradskih protesta da Aleksandar Vučić bude smenjen, ali ističe da je smena vlasti legitimna jedino – na izborima.
Što se tiče protesta, SRS je navela da nema ništa protiv javnog revolta građana i da je za radikale važno samo da na protestima ne bude nasilja.
Šešelju još uvek nije poznato ko su organizatori protesta, ali smatra da je potpuno jasno da tako masovna okupljanja zahtevaju ozbiljnu organizaciju.
Lider radikala naveo je da su mnogi od zahteva učesnika protesta podudarni sa zahtevima Srpske radikalne stranke, ali da ima i zahteva sa kojima radikali nisu saglasni kaoo što je decentralizacija, jer ona uglavnom vodi razbijanju države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter