parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

BIVŠI PREDSEDNIK SCG ZAVRŠIO NA PSHIJATRIJI!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Svetozar-Marovic.jpg?m=1464398962

Dok se čeka konačna odluka podgoričkog višeg suda o tome da li će biti uvažena žalba advokata Zdravka Begovića da se odgodi izdržavanje kazne osuđenom Svetozaru Maroviću, "Novostima" je iz beogradske bolnice "Sveti Sava" potvrđeno da je nekada visoki funkcioner DPS bio njihov pacijent tokom marta, ali da je bolnicu napustio početkom aprila.

Iz ove bolnice nam je objašnjeno da je Marović otpušten relativno dobrog zdravstvenog stanja, s tim što je bio malo depresivan.

Marović je bio smešten na četvrtom spratu ove bolnice, na kojem se nalazi apartmanski smeštaj bolesnika. Na sajtu bolnice nalazi se objašnjenje da četvrti sprat pripada odeljenju intenzivne njege, da se u njemu nalazi sedam apartmana A klase u kojima se leče bolesnici koji žele vanstandardne uslove.

Advokat Begović, za "Novosti", kaže da je u utorak poslao poštom žalbu na odluku kotorskog suda kojom je odlučeno da se Marović odmah javi upravi spuškog zatvora radi izdržavanja zatvorske kazne.

Dodaje da je njegov klijent od 7. aprila hospitalizovan na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.

Marović, osuđen kao šef organizovane kriminalne grupe u Budvi, treba da odsluži tri godine i 10 meseci zatvora i plati skoro 1,2 miliona evra. Višem sudu u Podgorici, do ponedeljka, kako se navodi u saopštenju ove ustanove, nisu dostavljeni spisi Osnovnog suda u Kotoru radi odlučivanja o žalbi osuđenog Marovića na rešenje predsednika kotorskog osnovnog suda, kojim je odlučeno o njegovom zahtevu za odgađanje izvršenja kazne zatvora.

VEŠTAČENjE

ADVOKAT Svetozara Marovića dostavio je Višem sudu žalbu na odluku kotorskog suda kojom je odbijena molba da mu se odgodi izvršenje zatvorske kazne. Begović tvrdi da je Marovićevo zdravstveno stanje loše. U žalbi, Begović traži da se ponovo uradi veštačenje i upotpuni medicinska dokumentacija.

Novosti

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Parovi - Live
00:00 Parovi - Žurka