Izvor:
20.04.2017 u 20:25
0

STUDENTI ODUVALI ŽIVKOVIĆA: Ništa niste bolji od vlasti!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Protest%20-%20Skup%C5%A1tina%20Srbije.jpg?m=1491290990

Studenti u protestu odbili su poziv poslanika Zorana Živkovića da prate sednicu skupštinskog zasedanja sa balkona, javlja Tanjug.

Kao obrazloženje za takvu odluku navedeno je da se njihove kritike koje iznose na okupljanjima odnose jednako na vlast, ali i na opoziciju.

Poručuju i da ne veruju u deklarativnu podršku i traže jasna rešenja za ključne probleme koji se tiču životnog standarda svih građana, posebno materijalno najugroženijih.

"Naša kritika nije upućena samo vladajućoj koaliciji, već je oštro uperena i ka opoziciji, koja umesto što pokušava da formalnim putem promeni odnos snaga među parlamentarnim strankama, treba da shvati da je mi ne posmatramo kao suštinski drugačiju u odnosu na vladajuću koaliciju, sve dok nas rezultatima ne ubedi u suprotno", navedeno je u saopštenju, dostavljenom s mejl adrese protivdiktature2017@gmail.com.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/zoran%20zivkovic.JPG?m=1492694667
Zahvalivši na tom, a unapred i na svim sličnim predlozima, navode da u skupštini sede poslanici vlasti koje su građani, po njihovoj oceni, birali pod prinudom "posrednim i neposrednim ucenama".

"Budući da sve postojeće stranke nemaju socijalnu bazu kojoj bi bile odgovorne za (ne)sprovođenje određene politike, diskusija u skupštini svodi se na retoričke veštine, te nema značajnijeg uticaja na to da li će ljudi u ovoj zemlji imati radna mesta, odnosno plate i penzije takve da ne moraju da strepe da li će svakog meseca spojiti kraj s krajem", navode.

Stoga smatraju da su ulice jedino mesto sa kojeg šalju poruku nezadovoljstva zbog neizvesnosti i siromaštva u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter