Izvor:
21.04.2017 u 17:14
0

Tuga u Aleksincu: POGINULI JER NISU IMALI DA PLATE STRUJU!

M.M. (46) i njen šesnaestogodišnji sin D.M. poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom.

Tragedija se dogodila u sredu, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu.

Ranko Filipović iz susednog sela Lužane kaže da je dobro poznavao porodicu koju je zadesila nesvakidašnja tragedija.

Njima je pre mesec dana isključena struja, jer nisu imali para da plaćaju račune. Zbog velike hladnoće priključili su se nekom žicom, koju je vetar otkačio pa su i majka i sin nastradali od strujnog udara.

Povodom ovog tragičnog događaja jutros su se ispred zgrade EPS u Aleksincu okupili meštani, komšije nastradale majke i sina, koji su na ovaj način želeli da im odaju poštu.

Među okupljenima našla se i Snežana Petrović koja i sama teško živi, a zbog nezavidne materijalne situacije njen vug za struju je milionski.

"Dugujem za struju milion i 600 hiljada dinara. U kući odgajam i dva unučeta, živimo u mraku, ne mogu da okupam decu, da im skuvam toplu hranu, nemamo grejanje. Pre 20 godina mi se muž povredio, bio je dugo u bolnici, tada smo zapali u dugove. Tražila sam pomoć od svih, niko nam ništa nije dao. Morala sam da ga lečim i odatle ovaj dug", jada se nesrećna žena, piše Kurir.

KURIR

FOTO: M.M./KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter