Izvor:
24.04.2017 u 17:52
0

BOJIM SE, ZAVRŠIĆU KO MILOŠEVIĆ: Ratko Mladić strahuje za život u Hagu!

Bojim se da ne završim kao Milošević!”, rekao je general Ratko Mladić (75) pre desetak dana svom prijatelju iz detinjstva, koji ga je posetio u zatvoru u Hagu. On za „Alo!” kaže da je Mladić mnogo propao i da ga je jedva prepoznao.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Evstafiev-mladic-sarajevo1993w.jpg?m=1472303327

Tek kada sam mu se obratio, raširio je ruke i rekao mi: „A ti si to?!” Sedeli smo i pričali, a on je poimence pitao za neke ljude iz Kalinovika, za naše prijatelje i drugove… Pitao je i kako ide kosidba u našem kraju. Ali nije to više onaj stari Ratko. Užasno slabo izgleda i teže priča – prepričava susret sa Mladićem njegov najbolji prijatelj.

On navodi da se Mladić plaši da ga loše leče u Tribunalu, te se plaši da ne doživi sudbinu Slobodana Miloševića, koji je u haškom kazamatu umro 11. marta 2006. godine.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/slobodan-milosevic.jpg?m=1473954442

Pričali smo o svemu, iako znamo da su ispod stola mikrofoni. Rekao mi je da mu je jedan ruski lekar rekao da ne dobija odgovarajuću terapiju za srce i moždani udar, ali nije želeo da mi kaže njegovo ime. On bi hteo da ide što pre u Rusiju na lečenje – navodi on.

Mladićev sin Darko izjavio je pre dve nedelje da je odbrana njegovog oca podnela podnesak na stav tužioca koji se usprotivio zahtevu odbrane da njegov otac bude upućen na lečenje u Rusiju, kao i da će sudsko veće tek sada, kada ima stavove obe strane, odlučivati o tome.

ALO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter