Izvor:
25.04.2017 u 02:43
0

Siniša Mali najavio: NEĆU SE PONOVO KANDIDOVATI ZA GRADONAČELNIKA!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je za list "Alo" da se neće kandidovati za novi mandat na toj funkciji.

On navodi da je ponosan na sve što je urađeno i što je srpska prestonica u njegovo vreme postala veliko gradilište.

"Velika je čast i odgovornost bila da se bavim ovim poslom, ali se neću kandidovati da budem gradonačelnik u sledećem mandatu", rekao je Mali u intervjuu za "Alo", na treću godišnjicu od kada je stupio na funkciju gradonačelnika Beograda.

On kaže da će se s obzirom na iskustvo i znanje koje ima verovatno vratiti privatnom poslu, ali je ostavio otvorenu mogućnost i da pomogne Beogradu, projektima u gradu, kao i da pomogne Vladi Srbije i novom predsedniku Srbije, ukoliko za to bude bilo potrebe, navodi se u intervjuu čiji deo je objavljen na sajtu lista.

"Ovom prilikom želim da se zahvalim na podršci i Aleksandu Vučiću, mom prijatelju i predsedniku vlade na poverenju koje mi je ukazao, želim da se zahvalim svim svojim sugrađanima za lepe i manje lepe trenutke koje smo proveli zajedno rešavajući razne probleme. Ponosan sam na sve ovo što smo uradili", kazao je Mali.

alo.rs
Foto: beograd.rs/vesti/beoinfo, beograd.rs/vesti/beoinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter