Izvor:
25.04.2017 u 13:44
0

OBAMA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE IZBORA: Nije pomenuo Trampa na predavanju! (VIDEO)

Bivši američki predsednik Barak Obama prvi put se pojavio u javnosti otkako je napustio predsedničku funkciju, obrativši se na skupu o civilnom angažovanju mladih i razgovarajući sa studentima na Univerzitetu u Čikagu, ali tom prilikom nije pomenuo svog naslednika Donalda Trampa.

Obama je mladim sagovornicima dao savete na temu liderstva, rešavanja problema eventualnog neuspeha, pa čak i društvenih mreža, prenosi AP.

U blizini kompleksa Univerziteta u Čikagu planirana je izgradnja Obamine predsedničke bibiloteke, za koju je on izrazio nadu da će služiti i kao mesto na kojem će mladi postati angažovaniji na civilnom planu, istakavši da su mladi ključni za rešavanje najvećih problema zemlje.

Jučerasnjem skupu, koji je snimala televizija, prisustvovalo je oko 500 osoba većinom studenata.

Obama se juče privatno sastao s mladima na južnoj strani grada, kako bi razgovarao sa njima o razbojničkom nasilju i zapošljavanju, dodaje američka agencija.

Izvor: Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter