Izvor:
25.04.2017 u 16:58
0

MAJA GOJKOVIĆ PROLAZI KROZ TEŠKU DRAMU: Rasplakala se zbog bolesti bliske osobe! (VIDEO)

U Skupštini Srbije zabeleženo je burno jutro u toku kojeg je bilo neobičnih izlaganja, suza, ali teških uvreda… Pred poslanicima je danas 57 amandmana na Predlog zakona o postupcima biomedicinski potpomognute oplodnje, koji predviđa osnivanje banke reproduktivnih ćelija i tkiva, i čuvanje embriona.

Počela rasprava o 57 amandmana na Predlog zakona o postupcima biomedicinski potpomognute oplodnje, koji predviđa osnivanje banke reproduktivnih ćelija i tkiva, i čuvanje embriona.

Poslanici Nove stranke Zoran Živković i Marinika Tepić podneli su zahtev da grupa demonstranata danas prati sednicu Skupštine Srbije sa balkona, međutim predsednica parlamenta Maja Gojković to nije odobrila.

Živković je najavio da će taj zahtev ponavljati i ubuduće, ali je ponovio da demonstrante neće nasilno uvoditi u Skupštinu Srbije. Živković i Tepić su prijavili 47 demonstranata, da kao njihovi gosti prate sednicu sa galerije.

Lider SRS Vojislav Šešelj rekao je da pitanje postavlja ministru prosvete Šarčeviću kako je moguće da je Marko Milenković postao državni sekretar u ministarstvu čim je napustio SRS zbog izdaje, a u korist SNS u toku predsedničke kampanje. On je pitao kakva se poruka šalje, da treba da budeš nemoralan, da izdaš i onda dobiješ nagradu.

Na kraju Nikolićevog izlaganja, Gojkovićeva mu je rekla hvala i dodala da je probio minutažu na šta joj je on rekao da je sramota što mu je oduzela dva minuta jer je ovo hteo da podeli sa građanima Srbije.

Na to mu je Gojkovićeva rekla da je razumela njegovu poruku i da ga je zato pustila da dovrši, ali da treba da zna da svako u porodici ima neki tragičan i težak slučaj, uključujući i nju samu – i potom se rasplakala na mestu predsedavajućeg.

Ona je dodala da i sama prolazi kroz teške trenutke zbog sličnog slučaja u svojoj porodici.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/cenosilikofob

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter