Izvor:
25.04.2017 u 19:13
0

VUČIĆ: VELIKU ALBANIJA PRAVE STRANE SLUŽBE!

Očigledno je reč o dobro koordinisanoj akciji albanskih političara iz Albanije i sa teritorije KiM, ali i Albanaca iz Preševske doline, i u to nema nikakva sumnje, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, komentarišući izjave albanskih i kosovskih političara o velikoj Albaniji.

U tom se smislu postavlja samo nekoilko pitanja, dodao je, te naveo da su to: da li Albanci to rade sami ili u koordinaciji s nekim drugim, možda i sa nekog drugog kontinenta, zašto šada i šta su im prave namere.

A odgovor na to su, kako je naveo, da se sve kreira u saradnji s najmanje jednom tajnom službom, za šta postoje dokazi. Smatra da je pokušaj legitimizacije albanskog pitanja uvođenjem dublje u problem Makedonije i, s druge strane, želja da se Srbija isprovocira da regauje neodgvoorno i da oni spadnu žrrtve.

Kako je rekao, zabrinut je i to ne zbog naše nego tuđe neodgovosnoti i još jednom je ponovio da su našle tragove delovanja jedne strane službe sa službama iz Albanije i Prrištine.

"Nije reč o jednoj od najvećih svetskih sila", rekao je Vučić.

On je ponovio da smatra da je mogući cilj svakodnevnih izjava o velikoj Albaniji da se ta priča potpuno legitimizuje i postane potpuno normalna i da više nikome ne pada na pamet da na to reaguje.

Primetivši da Johanesa Hana optužuju da reaguje po nalogu Srbije, rekao je da je to zastrašujuće. Građanim je porucio da ne treba da ih plase izjave o stvaranju nekakvih novih država na uštrb naše teritorije i istakao da će Srbija sačuvati mir i stabilnost.

Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter