Izvor:
27.04.2017 u 00:23
0

Francuski izbori: MAKRON IZVIŽDAN U FABRICI, MARIN LE PEN U IZNENADNOJ POSETI! (VIDEO)

Francuski predsednički kandidat Emanuel Makron izviždan je prilikom "haotične posete" jednoj fabrici u problemu u rodnom gradu Amijenu.

Makron, koji je boravio u planiranoj poseti Amjenu s namerom da razgovara sa predstavnicima fabrike kojan ima probleme, obreo se u tom gradu zajedno sa svojom rivalkom Marin le Pen, koja je pre njega nenajavljeno obišla postrojenje.

"Predsednica Marin", dobacivali su okupljeni kada je 39-ogodišnji Makron stigao ispred fabrike "Whirlpool", kojoj preti preseljenje u Poljsku, prenosi AFP.

"Ovde sam da razgovaram sa vama. Naravno da se osećaju bes i anksioznost u ovoj zemlji. Mora se preuzeti odgovornost, zato sam ovde", rekao je Makron, prenosi AFP.

Le Pen se prethodno iznenada pojavila u krugu fabrike, koja se bavi proizvodnjom kućnih aparata, dok je Makron bio na sastanku sa predstavnicima radnika fabrike "Whirlpool".

Ona se, ispred fabrike, fotografisala sa radnicima praveći "selfije".

"Svi znaju na čijoj je strani Emanuel Makron, on je na strani korporacija. Ja sam na strani radnika, ovde na parkingu, ne u restoranima u Amjenu", poručila je Le Pen, u vreme dok je Makron bio na sastanku sa predstavnicima sindikata te fabrike u lokalnoj privrednoj komori.

Makron joj je uzvratio napisavši na svom nalogu na Tviteru da je Le Pen provela "10 minuta sa svojim pristalicama na parkingu ispred kamera, dok je on proveo sat i po vremena sa predstavnicima sindikata, bez prisustva medija".

Mediji navode da je u Amjenu Makron upoznao svoju 24 godine stariju suprugu Brižit Tronj, koja je predavala dramu njegovom odeljenju u srednjoj školi. Iz tog grada otišao je sa 16 godina kako bi nastavio školovanje u Parizu.

Makron i Le Pen odmeriće snage u drugom, odlučujućem krugu izbora 7. maja.

b92.net
Foto: wikipedia, Twitter/Bloomberg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter