Izvor:
27.04.2017 u 13:21
0

Vršnjačko nasilje: PET DEVOJČICA TUKLO DRUGARICU, DEČAK GLEDAO!

Šesnaestogodišnja učenica Gimnazije u Lebanu doživela je sinoć pravi pakao kada su je pet devojčica iz Tehničke škole presrele na ulicu, napravile krug oko nje i pretukle je.

Slučaj je prijavljen policiji, a devojčica je pod velikim stresom zbog čega će njeni roditelji morati da potraže pomoć stručnjaka, potvrđeno je Jugomediji.

Nasilje se dogodilo oko 18.30 sati u Ulici cara Dušana, centralnoj ulici u toj varoši, preko puta Gimnazije, a naočigled prolaznika, koji nisu reagovali.

"Opkolilo ju je pet devojčica, godinu dana starijih od nje, s kojima je bio i jedan dečak, koji je nije tukao, ali je mirno posmatrao. Jedna od njih joj je držala ruke, druga je pesnicama udarala po licu, a treća joj čupala kosu. Moje dete je vrištalo, niko joj nije pomogao“, priča uznemirena majka.

Otac je zbog ovog slučaja morao na kratko da ostavi posao i doputuje s terena.

"Došao sam da smirim situaciju, ali ćerka je veoma uznemirena, doživela je izgleda veliki stres. Noćas nije skoro ni spavala, a ruke joj se neprestano tresu. Danas nije otišla u školu i neće ići dok joj se modrice ne povuku i dok se malo sama ne stabilizuje, a ja moram da potražim i pomoć školskog psihologa", veli otac.

U pokušaju da se kontaktiraju obe škole, nisu se javljali ni u Gimnaziji, ni u Tehničkoj školi, a do telefona roditelja devojčica, učesnica u incidentu, novinari nisu mogli da dođu.

Inače, roditelji pretučene devojčice kažu da je između njihove ćerke i najmanje dve devojčice koje su je tukle postojala tenzija i vidu rasprave preko Fejsbuka i dobacivanja na ulici.

Izvor: Kurir
Foto: wikimedia communs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter