Izvor:
27.04.2017 u 23:20
0

Vučić: FRANCUSKOJ UPUĆUJEMO PROTESTNU NOTU, VRAĆAMO NAŠEG AMBASADORA!

Biće pozvan na konsultacije ambasador Srbije u Francuskoj. Protestnu notu upućujemo Francuskoj jer se radi o najvišim moralnim normama – rekao je Vučić povodom puštanja Haradinaja na slobodu!

-Ovo je velika pobeda zločinaca. Nikad neću odustati od gonjenja zločinaca. Zbog žrtava, silovanih i ubijenih, obaveza nam je da svoju borbu nastavimo. Već sam se čuo sa nekim ambasadorima. Stupiću sutra u kontakt sa svim članicama UN i pokazaću kako jedan mali ali hrabar narod ugnjetavaju i kako hoće da nam kažu da za zločine nad njima ne moraju da ogovaraju. Douzvoljeno je Srbima seći uši i vaditi oči a da budemo uvek na stupu srama. To nisu ni pravda ni pravo, već ogoljena sila. Danas popodne ću se čuti sa gospodinom Lavrovim – rekao je Vučić.

– Ovo je ozbiljno pripremana akcija, koja se sprema od decembra prošle godine, posle sastanka u jendoj stranoj zemlji. Pitanje je šta je njihov konačni cilj. Žao mi je što je Rama rekao da je ovo pobeda Albanaca. Srbija će nastaviti da goni ratne zločince, jer je ratni zločin krivično delo koje ne zastareva. U skladu sa tim ćemo nastaviti da se ponašamo. Želim da kažem ljudima u Srbiji da slobodno uzdignuta čela idu. Nismo danas mi poraženi, niti poniženi već oni koji su ovakve odluke donosili.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter