Izvor:
27.04.2017 u 18:55
0

Vučić: AKO SE NEŠTO DESI NA BALKANU, BIĆE KRIVI ONI KOJI SU OSLOBODILI HARADINAJA!

– Bio sam siguran da će ga isporučiti. Jedino je trebalo da odluče da li je naš zahtev opravdan ili ne. Šta se onda pravite pametni? Doneta je umesto toga politička odluka. Jel da vas podsećam na neke druge sudove kada ste i Miloševića i Šešelja već proglasili za zločinca pa to nije bio problem. Kakav je to bezobrazluk i dvostruki aršini. Ovde se radi o odsecanju glava i ušiju. Razmislite dobro šta to podstičite na Balkanu i ko podstiče izjave o Velikoj Albaniji i kad počne nešto da se dešava u Makedoniji i drugim delovima. Mi ćemo mir i ustavni poredak i te kako umeti da sačuvamo. Trojica albanskih biznismena, i imamo dokaze za to, kupuju banje i imanja na jugu Srbije – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter