Izvor:
27.04.2017 u 20:24
0

Jezivo svedočenje albanskih terorista : SILOVALI SMO SRPSKE DEVOJČICE, VADILI SMO IM OČI!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/UCK.JPG?m=1493298944

Pripadnici UČK su, tokom napada na Orahovac 1998. godine, kidnapovali i zarobili 43 civila srpske nacionalnosti. Civili su mučeni, a onda streljani – navodi se u knjizi "Sudija u ratu u miru", Danice Marinković, tadašnjeg šefa istražne ekipe Okružnog suda u Prištini

– Komandant UČK je izdvojio jednu devojčicu od 10-11 godina. Čuo sam da je bolno vrištala, a iz gomile je neko dozivao: “Kćeri Jovana!”. Bila joj je to sigurno majka. Naredio mi je da držim devojčicu dok je on silovao. Posle toga, naredio je da je i ja silujem, što sam i učinio. Njeni roditelji su plakali. Vojnici UČK su čekali na red da je i oni siluju – rekao je na saslušanju Ljuan Mazreku, albanski terorista koji je učestvovao u masakru Srba u Klečku na Kosovu, a zapisano je u knjizi.

Pripadnici UČK su, tokom napada na Orahovac 1998. godine, kidnapovali i zarobili 43 civila srpske nacionalnosti, koje su sa još oko stotinu drugih zarobljenih u okolnim mestima odveli prema Mališevu, a kasnije u Klečku.

Civili su mučeni, a onda streljani. Kasnije su tela paljena u peći za kreč, radi prikrivanja zločina.

UZNEMIRUJUĆI DETALJI:

– Onda je Ganija naredio da ih sve masakriramo i odvojio iz grupe jednu ženu i dečaka od osam godina. Naredio mi je da ih masakriram i ja sam mu odsekao uho. Video sam da Krasnići odvaja ženu i da joj prvo vadi oči, a potom i seče obe ruke iznad šaka i oba uha.

– Posle masakra, Krasnići je naredio da se svi postrojimo i streljamo ostale. Komandovali su “Vatra” i svi smo odjednom zapucali na grupu kidnapovanih. Pucali smo dok smo imali municije – završio je iskaz Ljuan Mazreku.

Potom su vojnici UČK proveravali svakog streljanog i pucali u njega ako su sumnjali da daje znake života. Nijedno lice nije ostalo da nije prebijeno, masakrirano ili silovano, pa streljano. Najviše su masakrirali onih nekoliko srpskih policajaca.

Svi zlikovci poput njega, brata Bekima i ostalih, pušteni su iz zatvora.

Danica je tada, kako bi potvrdila ovo svedočenje, besno pitala i Ljuanovog brata – Bekima Mazreku, ko je naredio masakr. Odgovorio je:

– Fatmir Ljimaj. Kad su civili bili poređani, on je naredio da iz grupe izdovojimo tri devojčice. Odveli su ih u kukuruz i silovali ih. Prvo ih je silovao on, pa onda i ostali. Čuo sam vrisku dok su to radili, a onda su ih uplakane vratili u stroj. Fatmir Ljimaj je naredio da ih streljamo.

TELEGRAF

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter