Izvor:
28.04.2017 u 17:33
0

Vulin: BRINE NAS STANJE U MAKEDONIJI!

Važno je da građani Makedonije vode računa o svojoj zemlji, da ne slušaju nikoga, jer je interes svakog stanovnika da njegova zemlja bude mirna, stabilna i uspešna, uveren je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

Komentarišući najnovija dešavanja u toj državi, Vulin je podsetio da bezbroj puta izrečeno upozorenje da je za rat dovoljan jedan, a za mir potrebno najmanje dvoje.

"I Srbija je na to podesećala i nažalost sve što smo rekli se sada potvrđuje u praksi. Više puta smo upozoravali da priča o velikoj Albaniji nije samo priča. Sukobi koje vidimo u Makedoniji nas stvarno brinu i želimo da građani Makedonije žive u miru, stabilnosti, da se njihova država razvija, jer Srbija ne može da bude uspešna i stabilna ako na njenim granicama besni rat, ukoliko besne građanski sukobi", primetio je Vulin.

Ponovio je poziv premijera Aleksandra Vucića građanima Makedonije – da vode računa o svojoj zemlji jer niko sa strane to neće učiniti kao oni, da ne slušaju nikoga već sami sebe, te da je interes svakog građanina Makedonije, bez obzira na veru i naciju, da zemlja bude mirna, stabilna i uspešna.

S tim u vezi Vulin je poručio da ćemo se boriti da sačuvamo stabilnost Srbije, da smo sposobni da zemlju odbranimo, te da se nada

da će svi građani u našoj zemlji razumeti koliko je u ovom trenutku potrebna stabilnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter