Izvor:
29.04.2017 u 15:07
0

Stefanović: BIA, VOJSKA I POLICIJA PODIGNUTE NA NOGE ZBOG MAKEDONIJE!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/nebojsa-stefanovic.jpg?m=1467119348
Ministar policije Nebojša Stefanović je poručio danas da bezbednosne službe Srbije preduzimaju intenzivne mere za očuvanje stabilnosti zemlje i da niko niko u regionu ne može destabilizovati Srbiju, a da ne dobije adekvatan odgovor.
"Ogroman broj ljudi radi na tome, nećete ih uvek videti, ali možete znati da su uvek tu i da rade na tome. U Srbiji nema bilo kakvih problema", rekao je Stefanović.
On je komentarišući jučerašnju sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti rekao da je analizirano da li su mere koje se preduzimaju dovoljne ili treba preduzeti nešto više da bi se sačuvala bezbednost i stabinost.
"Intenzivnim merama rada policije, vojske, tužilaštva i BIA preduzmamo sve što je potrebno da odvratimo bilo koga od sulude pomisli da bi mogao nestabilnost da prenese na teritoriju Srbije i da bi nekim paravnojnim ili terorističkim udarom mogao da destabilizuje Srbiju", naglasio je Stefanović.
Kako kaže, zabrinjavaju loše poruke iz Albanije i sa juga Srbije odnosno KiM.

"Imamo odusustvo ozbiljne reakcije Evrope i sveta. Hoćemo da budemo članica EU, ali i da vidimo da Evropa reaguje – kada neko kaže da je slučajno sud u Francuskoj doneo drugačiju odluku onda bi trebalo pobiti Srbe na KiM i proterati ih po modelu Oluja", rekao je ministar.
"Država dobrom politikom preduzima sve mere da sačuva stablnost", istakao je Stefanović.
On je rekao da su za Srbiju ključne stvari politička stabilnost i investicije u vojsku i policiju, da bi građani mogli da se osećaju bezbedno, ali i da Srbija može da pomogne svojim komšijama.
Prema njegovim rečima, vojska, policija i bezbednosne službe su dovoljno obučene, te da se radi na njihovom novom opremanju i obuci.
"Srbija ne treba da se plaši, samo se nadam da ćemo imati i dovoljno snage da pomognemo svojim komšijama da i oni sačuvaju stabilnost. Što stabilniji region to je poželjnije za investitore odnosno bolje za Srbiju", naglasio je Stefanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter