Izvor:
13.05.2017 u 17:21
0

Vulin: USTAŠKI SKUP JE STRAHOTA EVROPE, POLAGALI SU VENCE U JASENOVCU A SAD BORCIMA NDH!

U Blajburgu će se danas okupiti više desetina hiljada ustaša koji će nekažnjeno pokazivati mržnju, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i istakao da je to najveći skup fašista i neonacista u Evropi.

"Baš danas u Baljburgu će se okupiti više desetina hiljada ustaša, oni će nekažnjeno pokazivati svoju mržnju i nekažnjeno govoriti da su jasenovački čuvari i da su jasenovačke ustaše i jasenovački koljači vredni sećanja i vredni pamćenja", rekao je Vulin novinarima u Šopićima kod spomenika Slobodanu Peneziću-Krcunu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/blajburg%202.JPG?m=1494512504
Kako je naglasio, desiće se danas jedna strašna stvar u Evropi i skup na kome će "iste ruke polagati venac na grob streljanim ustašama kao što su polagali venac na grob poklanoj jasenovačkoj deci".

"Nekome nije mesto među pobednicima, da li jasenovačkoj deci, da li ustaškim dželatima", istakao je Vulin.

On je naveo da je za Srbiju jasno da ustaštvo ne sme da se vrati.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/blajburg%205.jpg?m=1494664709
"Danas će u Blajburgu u organizaciji hrvatskog Sabora biti organizovan najveći skup neonacista u Evropi. Evropa to mora da vidi. Srbija ima pravo i obavezu da to govori, jer niko kao srpski narod nije propatio od ustaša i niko kao srpski narod ne zna šta znači ta strašna ideologija i strašno ustaško zlo. Zato što smo na boljoj strani sveta imamo pravo da govorimo kada svet greši", rekao je Vulin.

Ministar je naglasio da Srbija ima pravo da upozori baš zato što niko kao naša zemlja ne ume da prepozna zlo i da mu se suprotstavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter