Izvor:
14.05.2017 u 14:45
0

ŠOK OTKRIĆE: HARADINAJA OSLOBODILA ŽENA TONIJA BLERA!

Nekadašnji vođa OVK Ramuš Haradinaj nije izručen Srbiji po optužnici za ratne zločine jer je za braniteljku imao Čeri Bler.

Bivšeg haškog optuženika pred sudom u Kolmaru branili su advokati britanske pravne kuće "Matriks čembers", čiji je osnivač i član supruga nekadašnjeg britanskog premijera Tonija Blera, koji je jednom prilikom rekao da "kad njegova žena nešto kaže, ona to zaista i misli".

U nizu kontroverzi koji se povezuju sa nekada suprugom najmoćnijeg čoveka u Britaniji nalaze se i navodi da je 2009. godine lobirala za važne članove katarske monarhije, kako bi se sastali sa tadašnjom američkom državnom sekretarkom Hilari Klinton, van diplomatskih kanala.

U leto 2015. godine "Matriks čembers" je zastupao autokratski režim na Maldivima u slučaju koji je pokrenuo bivši "prvi demokratski izabrani" predsednik Mohamed Našid, koji je osuđen na 13 godina zatvora "zbog terorizma".

Izvor: vesti-online.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter