Izvor:
15.05.2017 u 13:05
0

VULIN: HARADINAJ ĆE PUZATI PRED SRPSKOM VOJSKOM!

Srbija je čuvar mira na Balkanu i čini sve da do sukoba ne dođe, zato sa pravom očekuje da i EU i SAD oštro osude pozive Ramuša Haradinaja na rat, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.
– Samo tako će Haradinaj shvatiti da Srbi na KiM nisu taoci bez zaštite, da je vreme Vokera i izmišljenog Račka prošlo i da će ratove koje izazove morati da vodi sam, bez celog sveta iza sebe – rekao je Vulin Tanjugu povodom najnovijih pretnji lidera opozicione Alijanse za budućnost Kosova i nekadašnjeg vođe OVK Ramuša Haradinaja.
– U prošlom ratu Haradinaj je pred srpskom vojskom trčao, u sledećem će puzati – kazao je Vulin.
Ramuš Haradinaj izrazio je ranije danas uverenje da Brisel "ne može da završi posao između Kosova i Srbije" i zatražio je da to uradi Vašington ili ćemo, kako kaže, "(mi) da odradimo svoje poslove".

Izvor: Tanjug

Foto: YouTube Printscreen/RTV PULS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter