Izvor:
16.05.2017 u 17:32
0

VUČIĆ SA KINEZIMA DOGOVORIO REKONSTRUKCIJU ŽELEZNICE! (VIDEO)

Premijer i izabrani predsedenik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Pekingu sa premijerom Kine Li Kećiangom, sa kojim je razgovarao o ekonomskoj saradnji dve zemlje, inicijativi Jedan pojas – jedan put, kao i o svim drugim vidovima saradnje u okviru strateškog partnerstva dve zemlje.

Nakon susreta dva premijera, uslediće i potpisivanje Sporazuma o zajmu sa EKSIM bankom za finansiranje Projekta rekonstrukcije i modernizacije železničke deonice Beograd Centar – Stara Pazova.

Očekuje se i potpisivanje Aneksa 3 Sporazuma o ekonomskoj i tehničkoj saradnji u oblasti infrastrukture, kao i memoranduma o utvrđivanju Akcionog plana za trgovinu i investricije u poljoprivredi.

Dokumenta će, u prisustvu premijera, potpisati resorni ministri dve strane.

Vučić će višednevnu posetu Kini, gde je učestvovao na Forumu "Pojas i put za međunarodnu saradnju", kojem je prisustvovalo 29 šefova država i vlada i predstavnika više od 100 zemalja i velikih međunarodnih finansijskih organizacija, završiti bilateralnim susretom sa kineskim predsednikom Si Ðinpingom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter