Izvor:
16.05.2017 u 19:13
0

Vučić: NE BRINE ME ŠTO AMERIKANCI DOVLAČE JOŠ VOJSKE NA KOSOVO!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Vucic-02.jpg?m=1466672828

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga ne brine to što SAD šalje dodatnu vojsku na Kosovo i Metohiju, te da veruje da su Srbi na KiM sigurniji što je Kfor brojniji.
"Nema razloga za zabrinutost, zato što mi sa Kforom imamo dobru saradnju. Mi se osećamo sigurnijim, osećamo da su Srbi na Kosovu sigurniji kad je više pripadnika Kfora", rekao je Vučić novinarima u Kini upitan da komentariše informacije da SAD šalje dodatnu vojsku na Kosovo.

Dodao je da je o tome svojevremeno bilo razgovora i sa bivšim potpredsednikom SAD Dzozefom Bajdenom, te primetio da Kfor jedini može da zašstiti Srbe na KiM.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/nato.jpg?m=1490024445
"Mi ne možemo na drugačiji način… Kako da zaštitimo naš narod u Kosovskom Pomoravlju, kako da zaštitimo naš narod u Gračanici, u Metohiji, nego to može da čini Kfor", rekao je Vučić.
"Ako je to smisao, onda smo zahvalni, ako to nije smisao, onda ne znam šta bih vam odogovorio. Ali, ja mislim da drugog smisla nema", rekao je Vučić.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/haradinaj-vrata.jpg?m=1484230570

Podsetimo, kako je portal Happytv.rs objavio, ruski mediji tvrde da će proces stvaranja Velike Albanije početi odmah posle kosovskih izbora, zakazanih za 11. jun, a ključnu ulogu imaće nedavno oslobođeni zločinac Ramuš Haradinaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter