Izvor:
16.05.2017 u 19:26
0

Otkrivamo: EVO ZAŠTO AMERIKANCI ŠALJU JOŠ VOJSKE NA KOSOVO!

Povodom informacije da Sjedinjene američke države šalju dodatne vojne trupe na Kosovo i Metohiju, politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da razloga za briu u ovom slučaju nemaju Srbi već Albanci!

– Albanci na Kosovu u poslednje vreme izmiču kontroli, a Amerika to ne sme da dozvoli jer je to njena zona uticaja. Kada Amerikanci nikako ne bi reagovali, to bi značilo da su pokazali slabost. Zato su i poslali dodatne vojne snage. Oni sigurno žele da spreče da Albanci naprave neki novi pogrom nad Srbima, to im nikako ne bi išlo u prilog pošto bi to značilo da oni nisu dovoljno jaki – tvrdi Anđelković.

Inače, premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine ovaj potez SAD, jer su "Srbi sigurniji što je Kfor brojniji".

Izvor: Happytv.rs

Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter