Izvor:
18.05.2017 u 18:50
0

VUČIĆ: „VUČIĆU, PEDERU“ NAJBOLJA SINTAGMA I ZA LOŠE I ZA DOBRO!

Premijer Aleksandar Vučić prokomentarisao je, odgovarajući na pitanja novinara, da je postalo uobičajeno da je on za sve kriv.

– I kada je nešto loše i kad je dobro – Vučiću pederu – je najbolja sintagma – primetio je Vučić, reagujući na opasku da je i juče u Nišu "okrivljen" za to sto je Partizan uzeo trofej.

– Vidite da i kada pobede nekoga, onda nije dovoljno to što su pobedili, već govore: ''mi smo pobedili i Vučića, koji je dao sve od sebe protiv nas''. Podsetio bih da smo dali 1,2 miliona evra kada nisu imali ni evro u kasi" – rekao je, i dodao, usput, da "Vučiću pederu" čak i ne odgovara istini.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter