Izvor:
18.05.2017 u 22:56
0

PISALI GRAFITE PO ŠKOLI: Uhapšeni Srbi na Kosovu zbog širenja mržnje!

Kosovska policija uhapsila je dve osobe srpske nacionalnosti, koje se sumnjiče za širenje mržnje ispisivanjem grafita na osnovnoj i srednjoj školi "Pandeli Sotiri" u selu Plemetina, kod Obilića.

Uhapšeni su Stolić F. (17) i Jakovljević J.(20), koji su po nacionalnosti Srbi sa stalnim boravištem na Kosovu. Grafiti su ispisani između 19. i 20. aprila ove godine, piše prištinski portal Koha.net.

Kako navodi ovaj prištinski list, ONI SU UHAPŠENI zbog osetljivosti ovog slučaja i činjenice da sadržaj grafita podstiče na širenje mržnje, razdor i netrpeljivost po verskoj i nacionalnoj osnovii.

Kako se navodi, Kosovska policija je započela istragu. Prilikom hapšenja kod osumnjičenih je pronađen sprej za koji se sumnja da upotrebljen za isisivanje grafita.

Tanjug
Foto: Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter