Izvor:
19.05.2017 u 16:44
0

Gradonačelnik Beograda priznao: NISAM SE SNAŠAO U POLITICI!

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da mu je, uprkos brojnim napisima i prozivkama u medijima, mnogo stalo do grada u kojem je rođen.

On je rekao i da mu je žao što se nije snašao u ulozi političara, kao i što nije znao da odgovori na besmislene kampanje, na šta je uglavnom ćutao.

Ponosan sam što Beograd danas ima sređene javne finansije, sa više od 500 gradilišta i dovoljno novca da pomaže, a to je postao od grada koji je bio na ivici stečaja, rekao je Mali na RTS-u, a preneli su Fonet i N1.

Iza tog uspeha stoji čitav jedan tim ljudi i siguran sam da Beograd ide pravim putem, rekao je Mali.

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da pozicija gradonačelnika Beograda Siniše Malog nije “dugoročno održiva“.

Podsetimo, početkom maja ove godine premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Siniša mali više neće biti gradonačelnik Beograda. "Ne zato što sam ja nezadovoljan njegovim radom, već zato što je to postalo nemoguće i za njega i za nas".

Vučić je tada naveo koliko stvari je Mali učinio za Beograd, dodajući "da ništa od toga nije bilo važno osim da se predstavi u najgorem svetlu".

b92.net
Foto: beograd.rs/vesti/beoinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter