Izvor:
19.05.2017 u 22:50
0

Kurti uslovljava: NEĆEMO PREKINUTI DIJALOG SA BEOGRADOM, IMAĆEMO USLOVE ZA NASTAVAK!

Kandidat pokreta Samoopredeljenje za premijera Aljbin Kurti izjavio je da ako bude izabran na tu funkciju neće nastaviti razgovore sa Beogradom na način na koji se to dosad radilo već da će se truditi da direktno razgovara sa kosovskim Srbima.

"Nećemo prekinuti dijalog sa Srbijom, ali naša vlada će imati neke uslove za njegov nastavak. Srbija će morati da se saglasi sa principom reciprociteta sa Kosovom", rekao je Kurti u intervjuu za KTV.

On je uveren da će pronaći mnoge prijatelje koji bi podržali poziciju Prištine prema Beogradu.

Takođe je najavio da će ako pobedi na parlamentarnim izborima u junu kao premijer nastaviti partnerstvo sa SAD i EU, a naročito sa Nemačkom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/LVetevendosje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter