Izvor:
23.05.2017 u 17:48
0

DODIK: HRVATSKA DODATNO PONIŽAVA SRBE!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je nekorektnim i ponižavajućim to što hrvatske vlasti traže od Srba da plate čišćenje ruševina njihovih kuća u Hrvatskoj, uništenih 1995. godine u hrvatskoj vojnoj i policijskoj akciji "Oluja".

– To je nekorektno i ponižavajuće. Šta više reći? Porušite kuće, napravite zgarišta i još tražite da vam neko plati čišćenje tih zgarišta. To je vrsta cinizma koja je nepodnošljiva – poručio je Dodik, prenosi RTRS.

Srbima izbeglim iz Gospića stigli su računi u iznosu od 700 do 2.700 evra koje bi trebalo da plate Hrvatskoj da bi tamošnje komunalne službe uklonile ruševine njihovih domova spaljenih u akciji hrvatske vojske i policije "Oluja" 1995. godine, a računi su stigli po osnovu Zakona o građevinskoj inspekciji iz 2013. godine koji je lokalnim samoupravama omogućio uklanjanje ruševina o trošku vlasnika.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Grad Bijeljina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter