Izvor:
23.05.2017 u 18:23
0

POSLE NAPADA U MANČESTERU: Maja Gojković uputila telegram saučešća!

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsednicima Donjeg i Gornjeg doma parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva Džonu Berkovu i Lordu Fauleru, povodom napada u Mančesteru.

– Sa velikom tugom primili smo vest o aktu terorizma tokom koncerta u Mančesteru, u kojem su živote izgubili nedužni građani. U ime Narodne skupštine Republike Srbije i u svoje lično ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća Vama i svim članovima vašeg parlamenta – navodi se u telegramu.

U ovom teškom času, izražavamo solidarnost i podršku odlučnoj borbi protiv terorizma koji ugrožava zajedničke vrednosti demokratije i ljudskih prava, dodala je ona, navodi se u saopštenju iz parlamenta.

– Uvereni smo da će snaga jedinstva i odlučnost za odbranu civilizacijskih vrednosti nadvladati ludilo nasilja i bezumlje. Molim vas da u ovom tužnom trenutku primite izraze iskrene podrške i prenesete duboko saučešće porodicama nastradalih, uz nadu da će se povređeni što pre oporaviti – zaključila je Gojković.

Izvor: Tanjug

Foto:Twitter/cenosilikofob

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter