Izvor:
25.05.2017 u 15:38
0

Mandatar i lider SDSM Zaev: IZVINIO SAM SE VUČIĆU ZBOG UVREDA!

Mandatar i lider SDSM Zoran Zaev izjavio je u Briselu da se izvinio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću, kojeg je nedavno nazvao "nacionalističkim vođom koji se deklariše kao lider u regionu".

"Žalim zbog nesmotrenosti nas političara što se dešava pre, za vreme ili posle izborne kampanje. To je bio trenutak moje nepažnje", rekao je Zaev i ponovio potrebu unapređenja saradnje Makedonije i Srbije.

Zaev je rekao da se tokom sinoćnjeg susreta rukovao sa srpskim premijerom, te da veruje da će Makedonija i Srbija, pored rada na jačanju evropske perspektive celog regiona raditi i na unapređenju međusobne saradnje.

MIA je prenela da je Vučić rekao da je "Zaev bio korektan", da Srbija želi da ima dobre odnose sa Makedonijom.

"I imaćemo ih", poručio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter