Izvor:
29.05.2017 u 13:58
0

UZ PODRŠKU ROKFELERA: BIVŠA PREDSEDNICA KOSOVA DOLAZI U BEOGRAD DA NAM DRŽI PREDAVANJE!

Bivša predsednica Kosova Atifete Jahjaga biće gošća festivala "Miredita, dobar dan", koji se u Beogradu održava od 31. maja do 3. juna, uz podršku fondacije Rokfeler.

Jahjaga će govoriti na promociji knjige "Želim da me čuju – Knjiga sećanja s pričama žena koje su preživele silovanja u poslednjem ratu na Kosovu", koja će se održati trećeg dana festivala u Centru za kulturnu dekontaminaciju, preneto je iz kabineta Jahjage.

Tokom svog mandata, Jahjaga je pokrenula nacionalnu kampanju za podizanje svesti društva o ženama žrtvama silovanja, zlostavljanja i mučenja tokom rata.

Festival zajednički organizuju Inicijativa mladih za ljudska prava i Građanske inicijative iz Beograda, organizacija Integra iz Prištine u partnerstvu sa Fondom za otvoreno društvo iz Prištine.

Festival podržavaju fondacija braće Rokfeler, Fondacije Čarls Stjuart Mot, Ambasada Švajcarske u Prištini, Ministarstvo kulture Kosova i Doma omladine Beograd.

Izvor: Informer.rs/Beta.rs

Foto: Instagram/atifetejahjaga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter