Izvor:
01.06.2017 u 20:27
0

UPOZORENJE VELIKE BRITANIJE: Pogledajte kom delu Kosova preti opasnost od terorizma!

Ministarstvo spoljnih poslova Britanije izdalo je upozorenje za 48 zemalja u kojima postoji velika opasnost od terorističkih napada, a među njima je i jednostrano proglašeno nezavisno Kosovo.

Britansko Ministarstvo savetuje putnike da se uzdrže od putovanja u Zvečan, Zubin Potok, Leposavić kao i severni deo grada Mitrovice, to su mahom srpske opštine.

U upozorenju se navodi da su se učestali protesti u centru Prištine u poslednje vreme smirili, ali da i dalje postoji mogućnost njihiovog održava u narednim sedmicama, a koji imaju tendenciju da postanu nasilni.

Putnicima se preporučuje da se paze ukoliko uoče velike gomile ljudi kako se skupljaju, tokom povišenih političkih tenzija.

Kako se navodi u upozorenju, bilo je nasilnih sukoba na severu Kosova, kao i bacanja bombi i eksplozija automobila.

– Moguće je ući iz Srbije u Kosovo i nazad. Verovatno ćete imati problema sa ulaskom u Srbiju iz Kosova, ukoliko vam na pasošu piše da ste ušli u Kosovo direktno, iz zemlje koja nije Srbija – navodi se u upozorenju.

Tanjug
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter