Izvor:
07.06.2016 u 03:18
0

GOJKOVIĆ OBEĆALA: Biću jednaka prema svima, OPRAVDAĆU POVERENJE!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković poručila je večeras, po izboru na tu funkciju, da će biti predsednik jednak prema svim poslanicima, ali da neće imati razumevanja da se od te institucije pravi nesto drugo od onoga što piše u Ustavu.

Gojković je zahvalila na podršci za izbor na tu funkciju, pre svega poslanicima liste "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje", ali i svima ostalima koji su podržali njenu kandidaturu.

"Iskreno se zahvaljujem svim poslaničkim grupama koje su glasale za mene i obećavam da ću u narednom period opravdati vaše poverenje", rekla je Gojković, navodeći da je pažljivo slušala i one koji su hvalili njen rad, ali i one koji nisu glasali za nju i koji su ružno pokušavali da govore o njoj.

"Obećavam da ću biti predsednik jednak prema svakome u onoj meri u kojoj se poslanici budu pozitivno i negativno izjašnjavali o zakonima, a neću imati razumevanja da se od ovog parlamenta pravi nešto drugo osim onoga što piše u Ustavu i zakonu, a to je da je parlament grana vlasti koja mora puno da radi da bi opravdala poverenje građana i da shvatimo jednom da sliku parlamenta ne stvara jedan čovek", rekla je Gojković.

Ona je istakla da sliku parlamenta stvaraju svi poslanici zajedno, ophođenjem, tolerancijom i međusobnim uvažavanjem, te da svakim glasanjem za predloge zakona poslanici opredeljuju život građana.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/cenosilikofob

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter