Izvor:
04.06.2017 u 01:40
0

Predsednica Hrvatske potvrdila dolazak u Beograd: KOLINDA NA VUČIĆEVOJ INAUGURACIJU!

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je danas na samitu Brdo-Brioni u Sloveniji da će u Beogradu prisustvovati inauguraciji novog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je prenela Hina, Vučić je danas na skupu lidera jugoistočne Evrope na Brdu kod Kranja prvi put učestvovao u svojstvu šefa države i tom prilikom je pozvao kolege iz okruženja da dođu u Beograd na njegovu inauguraciju.

Odlazak u Beograd potvrdila je i hrvatska predsednica na zajedničkoj konferenciji za štampu sa slovenačkim kolegom Borutom Pahorom i nemačkim predsednikom Frank-Valterom Štajnmajerom, specijalnim gostom skupa.

Dužnost je dve države koje imaju otvorena pitanja da ih rešavaju i grade dobre odnose "u interesu hrvatskog i srpskog naroda i svih građana", rekla je hrvatska predsednica, prenosi Hina.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter