Izvor:
04.06.2017 u 02:53
0

Vučić se sastao sa Ivanovim: Odnosi Srbije i Makedonije moraju biti najbolji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas na Brdu kod Kranja sa predsednikom Makedonije Ðorđem Ivanovim o odnosima dveju zemalja, za koje su oba sagovornika istakla potrebu da moraju biti najbolji mogući, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Predsednik Vučić je rekao da je neophodno graditi te odnose u svim sferama života i raditi na povećanju trgovinske razmene u oba smera.

"Južnim krakom Koridora 10 uspostavićemo mnogo bolju vezu naše dve zemlje. Naši narodi su veoma bliski. Učinićemo sve da odnosi Srbije i Makedonije budu dobri na svim nivoima", istakao je Vučić i poželeo makedonskom kolegi uspeh i napredak u budućnosti.

Predsednik Ivanov čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na izborima za predsednika i izrazio nadu da će u budućnosti raditi na jačanju odnosa dveju zemalja, jer bliže susede jedni od drugih nemamo.

Makedonski predsednik prihvatio je poziv da prisustvuje inauguraciji predsednika Vučića 23. juna ove godine u Beogradu, navodi se u saopštenju.

tanjug.rs
Foto: Twitter/RTV BN, Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter