Izvor:
04.06.2017 u 12:44
0

STEFANOVIĆ: POVEĆAĆEMO PLATE POLICAJCIMA!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović pozvao je Nišlije da danas prisustvuju obeležavanju Dana Ministarstva unutrašnjih poslova podsećajući da se do kraja godine očekuje povećanje plata u MUP-u, te da je to pokazatelj da država brine, ne samo o opremi, već i o kvalitetu i boljem životu svih pripadnika MUP-a.

On je posle jučerašnje generalne probe rekao da je obezbeđeno dovoljno budžetskog prostora za povećanje plata za sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Komentarišući obeležavanje Dana MUP-a u Nišu, Stefanović je za RTS rekao je da će Nišlije na proslavi moći da vide nova oklopna vozila Lazar 3 i Miloš, kao i sva ona druga vozila koja policija koristi.

Prema njegovim rečima, građani će moći da vide i veliki trud i rad svih policajca ne samo iz Niša, već iz čitave Srbije koji su tu da bi štitili građane.

– Mislim da će moći da budu ponosni na sve ono što smo radili – rekao je Stefanović.

On je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za koga se, kako je rekao, nada da će uspeti da stigne na obeležavanje Dana policije.

Kako je naveo, radom doskorašnjeg premijera i cele vlade obezbeđena su sredstva da policajci imaju i bolja oklopna vozila, zaštitu i više prilike da njihova uniforma i oprema budu moderni i kvalitetni.

Izvor: Tanjug

Foto: mup.gov.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter