Izvor:
06.06.2017 u 23:41
0

Riza Haljimi: Vučićev naslednik imaće našu podršku!

Lider Partije za demokratsko delovanje Riza Halimi izjavio je danas, nakon konsultacija kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da u razgovoru nije bilo reči o imenu mandatara, ali da će Vučićev naslednik u Vladi Srbije imati podršku poslanika te stranke.

''''Današnji razgovori su bili osnov za naše ponašanje, odnosno, našeg poslanika u narednom periodu. Ako smo podržavali sve do sada, nema razloga da to ne učinimo i ubuduće'''', rekao je Halimi.

Na pitanje da li je na sastanku možda saznao ime novog mandatara, Halimi je kazao da o toj temi nije bilo reči te da će to biti saopšteno, verovatno, narednih dana.

On je kazao i da je predsedniku Vučiću ukazao na potrebu za reorganizacijom Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu koje bi, kako kaže, moralo da se osposobi za efikasniji rad na rešavanju životnih problema Albanaca i svih građana u tom delu zemlje.

''Osnovno je bilo da se konačno krene sa realizacijom programa od sedam tračaka iz 2013. godine koji je bio zastao. Mislim da konačno ima političke volje. Predsednik Vučić je zainteresovan da se Koordinaciono telo reorganizuje kako bi bilo efikasnije'''', zaključio je Halimi.

Razgovorom sa liderom PDD predsednik Vučić završio je konsultacije o premijeru sa strankama i koalicijama koje imaju svoje poslanike u parlamentu.

tanjug.rs
Foto: twitter/ brzotacnojasno, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter