Izvor:
07.06.2017 u 15:08
0

VUČIĆ DANAS RAZGOVARA SA VRHOM SNS-a O MANDATARU!

Predsedništvo Srpske napredne stranke sastaće se danas popodne, u sedištu stranke, a na dnevnom redu biće, kako je najavio predsednik Srbije i stranke Aleksandar Vučić, stav naprednjaka po pitanju mandatara za sastav vlade.

Vučić je preksinoć, posle prvog dana konsultacija sa strankama i izbornim listama, rekao da je najviše bio iznenađen onim što su na konsultacijama izneli predstavnici SNS koji su izričito izneli stav da su kao partija zaslužili mesto premijera.

Sa njima se nisam dogovarao, izneli su sve ono što misle i ljudi su veoma oštro izričito jasni da su oni kao partija zaslužili da dobiju mesto predsednika vlade. Moje viđenje je bilo nešto drugačije – rekao je Vučić.

Imaćemo veoma zanimljivu sednicu Predsedništva stranke, možda u sredu ako uspem da uskladim državne oabveze jer država je uvek ispred partije, dodao je.

– „Vidi se da nismo imali skoro stranačke forume. Mimo tih foruma su se dogovarali. Videćemo kako će izgledati na Predsedništvu – rekao je on.

Sednica Predsedništva zakazana je za 16.00 časova.

Nakon sednice predviđene su izjave za javnost.

Vučić danas nastavlja konsultacije sa izbornim listama.

Izvor: Blic
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter