Izvor:
08.06.2016 u 21:14
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Zadovoljan sam započetim razgovorima o vladi

Kandidat za predsednika Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zadovoljan započetim razgovorima o budućnoj vladi, pre o njenom radu, nego o sastavu.

Vučić je juče započeo, a danas nastavio konsultacije o budućnoj vladi, a novinarima u parlamentu je rekao da je uveren da ćemo imati racionalnu i normalnu atmosferu u političkom životu, ali da mnogi ne mogu da nauče da žive u promenama.

– Neki ne mogu da prihvate rezultate koje dobijamo i koji ukazuju na napredak Srbije jer moraju da potru 20 godina svog društveno-političkog delovanja – rekao je Vučić, dodajući da je uveren da će u nastavku razgovora još mnogo toga čuti i da ćemo koliko toliko imati normalnu atmosferu u političkom životu.

Dodaje i da će dati sve od sebe i da će se lično potruditi da utiče na stvaranje bolje atmosfere, a da veruje da će to želeti i drugi akteri, iako postoje i oni koji ne žele da razgovaraju.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter