Izvor:
12.06.2017 u 22:10
0

Preletačević izašao iz ilegale: Vlast i opozicija trebalo bi da idu u jednoj koloni, a Beli u drugoj!

Posle predsedničkih izbora Ljubiša Beli Preletačević je “nestao“ i tek povremeno se oglašava na društvenim mrežama.

Luku Maksimovića, mladića iz Mladenovca koji je pozajmio svoj lik i telo izmišljenom karakteru B92 je pronašao na novoj adresi u toj beogradskoj opštini.

“Šta da vam kažem ljudi… Posle dva meseca vratio sam se u svoje selo i počeo da se bavim muzikom u međuvremenu, ali sam se preselio tačno prekoputa mladenovačke Skupštine Opštine, da mogu da nadgledam šta radi banda mladenovačka“, rekao je Maksimović.

Nakon izbora na kojima je osvojio gotovo 350.000 glasova, Luka je izabrao život u maloj kvadraturi i cimera Belog Preletačevića.

“Belog nije bilo zato što se razočarao. Očekivao je čovek da će da pobedi, da će nešto u Srbiji da se promeni, ali se razočarao“, kaže Maksimović.

Na pitanje da li je razočaran što nije u prilici da kao predsednik Srbije obilazi Srbiju, odgovara da je proputovao toliko po Srbiji da se u jednom trenutku osetio kao predsednik svih slobodnih građana.

“Nije mi žao, a prvo bih promenio sve političare, svima bih dao otkaz i uveo bih novu generaciju mladih i neiskusnih“, rekao je Maksimović.

Saga oko izbora novog premijera i dalje traje…

“Premijer Srbije treba da bude moj drug Gigi jer dolazi iz jednog sela koje je poznato po ludacima, a na mestu premijera treba da bude jedan veliki ludak“, kaže Maksimović.

Upitan da li je Beli spreman za “jednu kolonu“ koju zagovara opozicija kaže da je posle cele priče oko predsedničkih izbora “ukapirao da su svi isti i da i vlast i opozicija treba da budu jedna kolona, a Beli sam u svoju“.

“Nama je definitivno cilj lokal, koji je na dva metra odavde, a možda odemo i na parlamentarne, a možda i na gradske, a možda ne odemo ni na jedne ni na druge“, ističe Maksimović.

Mladić iz Mladenovca je sa svojom ekipom okupiran projektom “Onli strongli“.

“To je jedan kulturno-ludačko-umetnički program, to je ono što smo hteli ceo život, muzika i gluma i trenutno je to na prvom mestu, ali naravno nećemo da zaobiđemo politički angažman“, zaključio je Maksimović.

Dakle, belo odelo u ormanu, ali ispeglano, a u rukama bubanj i poruka svima da angažman bilo koje vrste na lokalu uvek pomogne.

b92.net
foto: Facebook / Ljubiša Preletačević Beli, Twitter/DuskoDugousko31

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter