Izvor:
13.06.2017 u 21:22
0

Šojble pati za Britanijom: Ako odustanete od Bregzita, vrata EU su vam otvorena!

Nemački ministar finansija Volfgang Šojble izjavio je danas da će Velika Britanija biti dobrodošla u Evropsku uniju, ukoliko odluči da ne želi da izađe iz tog bloka.

On je agenciji Blumberg kazao da je britanska vlada ta koja odlučuje o Bregzitu.

Upitan da li bi vlada mogla da povuče odluku da napusti EU, Šojble je kazao da "nije od pomoći" da se spekuliše da li će se to dogoditi ili ne.

– Britanska vlada rekla je da će se pridržavati Bregzita. Tu odluku poštujemo, međutim ako žele da promene odluku, naići će na otvorena vrata – rekao je Šojble.

Portparol Tereze Mej Džejms Slak, rekao je povoodom te izjave nemačkog ministra da je narod Britanije glasao da napusti EU, kao i da će se vlada pridržavati te odluke.

informer.rs
Foto: Twitter/CityFMRadionews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter