Izvor:
14.06.2017 u 00:49
0

KRVNIK HARADINAJ PRIPREMA NAPAD: Javno preti da će nasilno osvojiti sever Kosova!

Ramuš Haradinaj pobedio na izborima i uskoro će postati premijer lažne države Kosovo… Otvoreno preti da će nasilno osvojiti sever pokrajine!

Ratni zločinac i bivši vođa terorističke OVK Ramuš Haradinaj uskoro će postati premijer lažne države Kosovo, što će mu omogućiti da krene u realizaciju svog paklenog plana o nasilnom zauzimanju severa srpske pokrajine!

Albanska "ratna koalicija", predvođena bivšim komandantima terorističke OVK, osvojila je u nedelju na izborima najveći broj glasova, a Haradinaj se pominje kao najozbiljniji kandidat za predsednika vlade.

On je pre samo nekoliko dana najavio momentalno ukidanje granice između severnog i južnog dela Kosovske Mitrovice i potpuni prekid odnosa sa zvaničnim Beogradom!

Opasnost na pomolu

"Kosovo je položilo ispit! Čestitam na izborima, Kosovo, ovi izbori su najbolji ikada održani. Koalicija PAN je ubedljivo pobedila i ova jasna odluka obavezuje Vladu Kosova", napisao je Haradinaj na društvenim mrežama likujući zbog 34,6 odsto osvojenih glasova.

Prištinski mediji objavili su da će Haradinaj kao premijer sasvim sigurno odmah krenuti u odlučan obračun sa "srpskim pobunjenicima"!?!

"Ramuš je spreman da povuče hrabre poteze i da naredi brzo i efikasno preuzimanje kontrole nad severom", pišu šiptarski portali.

Komentarišući rezultate kosovskih izbora i najavu dolaska Haradinaja na vlast, vršilac dužnosti premijera Srbije i lider SPS Ivica Dačić poručio je da je stav Srbije po pitanju pobede ekstremnih stranaka na izborima više nego jasan.

Mi smo više puta govorili da ne gledamo pozitivno na to što su ekstremne stranke na KiM dobile najveći broj glasova. Najveću podršku albanskih birača dobili su oni koji su svojim izjavama protiv Srba bili najradikalniji. To svakako neće poboljšati atmosferu niti podstaći dijalog. Svi znaju šta Srbija misli o Haradinaju i za šta ga tereti… – istakao je Dačić, ukazavši i na odlične rezultate Srpske liste:

I pored velikih pritisaka, zastrašivanja i nepristojnih ponuda za neke Srbe sa KiM, pokazali smo da smo ponosan narod koji vodi računa o državnim i nacionalnim interesima!

Kriminalci prigrabili vlast

Na drugoj strani, šef Odbora za KiM Milovan Drecun ocenio je da će ishod kosovskih izbora doneti dugoročnu nestabilnost, "jer su pobedničke stranke proizašle iz terorističke OVK".

Nemoguće je očekivati od stranaka koje su nosioci korupcije i organizovanog kriminala na Kosmetu da donesu potrebnu stabilnost. To su stranke proizašle iz OVK, a čiji su lideri u beloj knjizi NATO označeni kao vođe organizovanih kriminalnih grupa – upozorio je Drecun, uz komentar da su Srbi uprkos svemu pokazali jedinstvo, pa "neće biti prostora da Albanci mešetare i rade na štetu srpskog naroda".

Izvor: Informer.rs
Foto: Twitter/ItaliaNEWS, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter