Izvor:
17.06.2017 u 00:27
0

RUSKI MEDIJI O NOVOJ PREMIJERKI: Imenovanje Brnabić približiće Beograd Evropi a udaljiće ga od Moskve!

Predsednik Aleksandar Vučić predložio je Anu Brnabić za premijera, što je prvi put u istoriji Srbije da premijer bude žena i to sa netradicionalnom seksualnom orijentacijom, ocenjuju danas moskovski mediji.

Vladin list Rosijska gazeta piše da je ta kandidatura u "toj konzervativnoj zemlji i celom balkanskom regionu izazvalo nejednoznačnu reakciju".

Ren TV navodi da "politički posmatrači smatraju da će ovo imenovanje približiti Beograd sa ostalom Evropom i udaljiti je od Moskve".

"Brnabić ima reputaciju prozapadnog političara, a pri tom nije član vladajuće partije", navodi RIA Novosti.

"Prvi put u istoriji srpske države žena može da stane na čelo Vlade", piše agencija Regnum.

Liberalna Nova gazeta prenela je da je "posebnu pikantnost" njenoj kandidaturi daje to što se otvoreno izjašanjava kao "pripadnica netradicionalne seksualne orijentacije".

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter