Izvor:
21.06.2017 u 13:42
0

MIHAJLOVIĆEVA: I Palma ima razloga da podrži Brnabićevu!

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović kaže da će u skupštini za ekspoze nove mandatarke glasati mnogo više poslanika nego što je potrebna većina, jer je to nastavak politike koju je vodio prethodno premijer Aleksandar Vučić.

Što se tiče Dragana Markovića Palme i njegove najave da neće podržati Anu Brnabić za premijera, ona je rekla da naprednjaci mogu da kažu dve stvari: da socijalisti reše problem ili da se sedne i razgovara.

– Mi treba uvek da razgovaramo o putu, ciljevima i politici vlade. Mislim da je to nešto o čemu može da se priča. Ako je Palma za politiku i ciljeve – za povećanje plata i penzija, infrastrukturu, put ka EU, nema razloga da ne glasa za takav ekspoze – rekla je Mihajlović za RTS.

Ona je dodala uvek treba razgovarati jer Marković u jednom delu Srbije ima veliku podršku građana, ali je i deo koalicije.

– Ako govorimo o nekim drugim stvarima koje on pominje zašto neće da glasa dolazimo na domen ljudskih prava i tu nema pregovaranja. Niko ne može da govori kako će premijerka da živi, niti kako će Palma privatno da živi. Nikako ne bi smeli da dođemo na taj teren i verujem da ćemo pričati o planu i politici vlade – pojasnila je ona.

Upitana da li će premijerki to što je žena biti otežavajuća okolnost, Mihajlović je rekla da vlada treba da radi kao tim i ukoliko premijerki bude teško biće terško i vladi.

– Treba gledati šta vlada radi, da li gradi puteve, restrukturiše javna preduzeća, čini sve da se živi bolje. To je naš posao, najmanje je naš posao da li ćemo da glasamo za nekog ko ima plavu ili crnu kosu, da li ovakvog ili onakvog seksualnog opredeljenja – naglasila je Mihajlović.

Na pitanje da li će nastaviti da vodi resor koji je do sada vodila ona je rekla da o tome nije bilo razgovora ni sa premijerkom ni sa predsednikom Srbije, ali da očekuje da nastavi da radi ono što je radila do sada.

Izvor: Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter