Izvor:
22.06.2017 u 16:48
0

MALI: JA SAM GRADONAČELNIK, NE BAVIM SE SPEKULACIJAMA!

U ovom trenutku ja sam gradonačelnik Beograda, interesuju me projekti u gradu, bolji život građana, investicije, tu funkciju obavljam posvećeno i odgovorno, rekao je danas prvi čovek Beograda Siniša Mali.

On je odgovarajući na pitanje da li prelazi u Vladu Srbije rekao da se ne bavi medijskim spekulacijama, da radi svoj posao kao što ga je radio poslednje tri godine.

– Kada bih se bavio medijskim spekulacijama, poludeo bih. Moja interesovanja su vezana za rebalans budžeta, za investicije. Već 10. avgusta otvara se IKEA u Beogradu. Mene to interesuje – rekao je Mali novinarima.

Upitan da li to znači da ostaje na mestu gradonačelnika, on je odgovorio:

– Nisam to rekao. Aleksandar Vučić je predsednik države i on je taj koji će rešiti šta će i kako biti. U ovom trenutku ja sam gradonačelnik Beograda – zaključio je Mali.

Izvor: Tanjug

Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter