Izvor:
24.06.2017 u 01:20
0

OBRAĆANJE PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA: Srbija je zemlja hrabrih ljudi koji će uvek biti najvažniji!

U Palati Srbije u 18 sati počela je svečana inauguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojoj se očekuje oko 5.000 gostiju, među kojima su brojni predsednici država i vlada, ministri spoljnih poslova, brojne diplomate, javne ličnosti…

Svečani deo prijema počeo je nešto posle 20 sati izvođenjem himne "Bože pravde" koji je izveo dečji hor.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić započeo je svoj predsednički govor.

– Hvala građanima Srbije na ogromnoj podršci. Srbija je zemlja hrabrih i dobrih ljudi, koji su najvažniji u našoj zemlji. Srbija je nastala iz teške borbe. Nove generacije se ovde stvaraju iz krvi i kostiju. Volimo se i mrzimo istim intenzitetom i svima bismo dali sve, kada i nemamo ništa. Često volimo da stojimo u mestu ubeđeni da se sve oko nas vrti – rekao je Vučić.

Svoj govor Vučić je zatim pričao o svom viđenju mentaliteta u regionu. A između ostalog je rekao da se "volimo i mrzimo istim intentitetom", da nam je "komšija neprijatelj, a udaljeni deo sveta prijatej", ali da smo spremni za korak napred, kojim se iz mitologije prelazi u budućnost.

Happytv.rs
Foto:Printscreen/rts

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter