Izvor:
24.06.2017 u 18:21
0

VUČIĆ: SREĆAN SAM ŠTO SU MI KOLINDA I OSTALI „UKRALI ŠOU“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, komentarišući navode hrvatskih medija da mu je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović “ukrala šou” na svečanosti inauguracije, da je to u redu, ali je dodao da se srećan što su mu šou "ukrali" i drugi gosti, jer su svi oni bili deo lepe svečanosti, koja nije bila takmičenje, već saradnja i međusobno savetovanje.

– To je u redu, to su unutrasnje stvari. “Šou su mi ukrali” i presrećan sam zbog toga i predsednica Hrvatske, predsednik Crne Gore, Makedonije, tri člana Predsedništva BiH, Borut Pahor koji je ipak našao vremena da dođe u toku dana premijeri Mađarske, Austrije, Gabona – rekao je Vučić novinarima.

On je istakao da su svi oni na određeni način bili deo lepe svečanosti i dodaje da ne misli da je bilo takmičenje, već saradnja i međusobno savetovanje, kao i dobra volja koju treba da pokažemo.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter