Izvor:
25.06.2017 u 18:40
0

Stefanović: Vladajuća koalicija treba da glasa za mandatara!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da bi sve članice vladajuće koalicije trebalo da glasaju za izbor nove vlade i dodao da se odnos prema koaliciji upravo pokazuje prilikom glasanja za budžet i Vladu.

Nakon vežbe pripadnika policije na Adi Cigaliji Stefanović, koji je visoki funkcioner Srpske napredne stranke, izjavio je da članice vladajuće koalicije glasanjem za vladu pokazuju da podržavaju njenu politiku, a ne samo pojedina kadrovska rešenja.

Na pitanje da li neko ko ne podrži izbor Ane Brnabić za predsednicu Vlade može da ostane u vladajućoj koaliciji, Stefanović je rekao da je to pitanje pre svega za te stranke i dodao da će se Vlada Srbije ubuduće na osnovu toga opredeljivati za određene mere.

Izvor: Tanjug

Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter